Wielerkoorts

Zot van fietsen en de natuur!

DONEER EN WIN !

Draag jij de komende Tour4Nature je steentje bij aan de actie van Léon, dan kun je meedoen met onderstaande prijsvraag.We zijn natuurlijk niet alleen benieuwd of Léon uberhaupt de finish gaat halen, maar natuurlijk ook wat de totale opbrengst voor de goede doelen gaat worden. En daarvoor onderstaande prijsvraag:


Wat is op maandag 27 juli om 18.00 uur (de dag na de finish in Parijs) het totale opgehaalde geldbedrag voor de Tour4Nature?

Dit bedrag wordt de volgende dag (dinsdag 28 juli) landelijk, bijvoorbeeld bij Edwin Evers in de radiouitzending Evers Staat Op bekend gemaakt. 


De prijswinnaars worden op de verjaardag van Léon, donderdag 30 juli, bekend gemaakt.

Actievoorwaarden:

  • Je hebt aantoonbaar een financiële bijdrage geleverd aan de Tour4Nature;
  • Je mag zoveel keer meedoen als je zelf wilt, maar we vragen voor elke nieuwe poging wel een nieuwe donatie (van € 1) van je;
  • Je hebt op de facebookpagina van Wielerkoorts je aangemeld bij het evenement Prijsvraag Tour4Nature en jouw schatting van de totale opbrengst vermeld.
  • De winnaars zijn uiteindelijk diegenen waarvan de schatting het dichtst bij de werkelijke opbrengst zit.


Wat kun je winnen?

Daarover zijn we nu druk in gesprek!  Zoals het er nu naar uitziet, gaan het in ieder geval waanzinnige prijzen worden die beschikbaar worden gesteld door onze suppliers en sponsoren. Meer daarover volgt de komende weken, want hoe groter de actie, hoe meer prijzen er zullen komen! En ter geruststelling. De prijzen worden gratis voor ons ter beschikking gesteld en gaan dus niet van uw donatie voor de goede doelen af!

Wil je als bedrijf ook goederen en/of diensten ter beschikking stellen, neem dan gerust contact op met info@wielerkoorts.nl

 


Hoever gaat Léon straks komen met de huiskamertour?

  Na de eerste week is het gedaan met Léon   De eerste week komt hij net door, maar nog voor de tweede rustdag is het game over   Léon bereikt na 3360 km. helemaal gesloopt de finish   Hij gaat helemaal niet starten, zijn vrouw is de media aandacht nu al zat